Да ама при мен над 2000-2200 оборота почва да боксува,не винаги но е пътник.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предстояща покупка на 166-ца
Collapse
X
-
Паметта работи като след като си нагласиш седалката в желаното положение задържаш mem бутона + някой от номерата 1,2,3, напр. mem+1 и след като разместиш седалката натискаш и задържаш 1 за да се върне в запомненото положение.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Мерси колега досега не съм имал кола с толкова много глезотийки.
Днес си взех маркуча който ми е спукан(този кайто излиза от кулера и отива до всмукателните тръби) и в магазина по шаси излиза 140 кс,а в голямия талон пише 110 киловата та ходи разбери кое е вярно,не че има толкова голямо значение?
Comment
-
Вчера на слънце видях че мрежата пред интеркулера е мазна,по точно има маслени изпарения и налепен прахоляк,това нормално ли е или има нещо за смяна?
Друго питане в понеделник ще я оставям за смяна на съединителя но тези дни когато я покарам повечко имам усещането че педала при натискане пропада или заяжда незнам как точно до го обясня,но си мисля че и някоя от помпитe е за смяня.Това го прави след повече каране иначе го няма.
Comment
-
166-ца с номер на двигателя е трудна работа.Проверява се по номер на шасиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеДа де по вин код излиза 140 коня,а в големя талон пише 110 киловата.На кое да вярвам?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеДа де по вин код излиза 140 коня,а в големя талон пише 110 киловата.На кое да вярвам?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщениеДа точно там се намира. Голям зор видях в кат докато извадих тъпият номер - тях ги мързи, хвърлят ти една лампа и парче шкурка навита на пръчка и чакат да им го продиктуваш. (това в кат Монтана)Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеКолеги как да си сверя часовника на ICS-a,нещо не мога да схвана?
Comment
Comment